Showroom

Banner_Showroom

Welda heeft een showroom en magazijn van méér dan 6000m². We beschikken over een zeer ruim assortiment en grote stock aan zorgvuldig gekozen lasmaterialen, gereedschappen en metaalbewerkingsmachines.

Bij onze technische medewerkers kan u met al uw vragen terecht. Onze toonbankmedewerkers zoeken samen met u naar de beste tools en oplossingen voor uw uitdaging. Wij brengen graag onze kennis over en geven u bij aankoop van uw toestel uitgebreid advies over het onderhoud van uw machines en tools.

Naast het delen van onze kennis die we hebben opgebouwd op basis van opleidingen, maar vooral door jaren ervaring, beschikken we ook over een demoruimte waar u tal van demo’s kan krijgen.

Zo kan u (op aanvraag) een demo krijgen van onze lastoestellen en metaalbewerkingsmachines.

Kom langs en ontdek ons uitgebreid gamma met een koffie.

Geraakt u niet tot in onze showroom? Dan komen wij tot bij u. Dagelijks zijn er technisch adviseurs op de baan die graag even tijd maken om met u, uw bedrijf en vooral uw uitdagingen kennis te maken.

Wist u dat Welda al méér dan 50 jaar de specialist in de metaalbewerkingsindustrie is?

Kom meer te weten over de geschiedenis of missie en visie van Welda.

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 08u00 – 12u00 en 13u00 – 18u00
Weekends en feestdagen gesloten.

Welda showroom

Showroom toonbank
Showroom Siegmund
Showroom lasdemo
Showroom Makita

Wandel virtueel rond in Welda Machinery

Hier staat content van social media, u hebt ervoor gekozen om geen social cookies toe te laten. Klik hier om deze alsnog te aanvaarden.