Service

Service by Welda

Onze medewerkers staan altijd klaar voor onze klanten. Wij bieden een uitgebreide servicedienst aan waarbij u als klant telkens terechtkunt voor onderhoud, defecten, vragen en problemen met uw product.

We zullen uw product met de grootste zorg behandelen en trachten de beste oplossing te vinden om uw product zo snel mogelijk te kunnen herstellen. Indien het herstel langer zou duren dan voorzien, bieden wij ook het verhuur aan van verschillende machines zodat u als klant niet zonder machine valt.

Geraakt u niet tot bij ons in de showroom om uw product binnen te steken? Contacteer ons zodat wij samen de beste oplossing kunnen bieden voor uw specifieke situatie

Contacteer de Welda servicedienst

Tel.: +32 9 355 76 77
E-mailService@welda.be

Hier staat content van social media, u hebt ervoor gekozen om geen social cookies toe te laten. Klik hier om deze alsnog te aanvaarden.

Dienst voor verkoop

Technisch commercieel adviseur

Voor de aankoop van een machine laten wij graag een vertegenwoordiger langskomen die beschikt over de juiste technische kennis om te kijken welke machine de beste oplossing is voor u en uw werkplaats. Op deze manier bent u zeker van de meest efficiënte en voordelige oplossing.

Vrijblijvende offerte

U kan ook steeds een vrijblijvende offerte laten opmaken door een van onze vertegenwoordigers of u kan deze zelf opstellen via onze website. Dit is reeds binnen enkele klikken gebeurd.

Dienst na verkoop

Het product kan op verplaatsing geleverd worden en voor bepaalde producten komt er eventueel een medewerker helpen bij de opstart van de machine. Deze verschaft de nodige uitleg en informatie over de werking, zodat u meteen op een correcte en duurzame manier aan de slag kunt gaan met uw product.

Onderhoud

Welda kan ook instaan voor het onderhoud van uw machines. Hiervoor dient u een afspraak te maken en vervolgens komt één van onze techniekers met specifieke kennis langs op uw bedrijf om onderhoud uit te voeren aan de betreffende machines. Zo garanderen wij steeds een goed functionerende machine en wordt de levensduur verlengd.

Herstellingen

  • Ter plaatse: Indien mogelijk komen onze techniekers ter plaatse langs om de defecten te herstellen. Dit doen wij vooral voor grotere metaalbewerkingsmachines die niet gemakkelijk te verplaatsen zijn. Wij doen dit zo snel mogelijk zodat u binnen de kortste keren weer operationeel bent.
  • Binnenshuis: Ook hebben wij een hersteldienst binnenshuis. Hier herstellen wij al uw kleinere machines, lasposten, lastoortsen, gereedschap en andere materialen die eenvoudig te vervoeren zijn. Elke afdeling heeft zijn eigen techniekers met specifieke specialisaties, zodat men alle defecten steeds professioneel kan herstellen. Lijkt de herstelling duurder uit te komen dan eerst gedacht? Dan verwittigen wij u eerst om te overleggen over de volgende stappen die u kunt nemen.

Verhuur

Welda staat steeds voor u klaar. Technische problemen kunnen altijd voorkomen en om dit snel en efficiënt op te lossen, biedt Welda een verhuurservice aan voor zijn klanten, WeldaRental. Wij verhuren verschillende gereedschappen en machines om zo onze klanten tijdelijk uit de nood te helpen.

Keuring lasapparatuur

Laat je lasapparatuur keuren door Welda. KLIK HIER voor meer informatie.

Onderhoud schroefcompressor

Laat je schroefcompressor tijdig onderhouden door Welda. KLIK HIER voor meer informatie.

Groot aanbod stockmachines

Dit is een van de sterktes bij Welda. Wij hebben een showroom van meer dan 6000m² en een nog groter magazijn waar we alle plaats hebben om machines te stockeren. Hierdoor beschikken wij over een groot aanbod stockmachines zodat we steeds een snelle levering kunnen voorzien bij de verkoop van producten. Zo kan u ook steeds langskomen in onze showroom om de machine te bekijken en eventueel te testen.

Overname oude machines

Bij de aankoop van een nieuwe machine bij ons kan u ook steeds rekenen op Welda NV om uw oude machine over te nemen voor een afgesproken prijs en nemen we deze mee bij het leveren van het nieuwe product. Zo kan u meteen weer doorgaan met uw werk en hoeft u geen extra tijd of energie in de oude machine te steken.

Contact met onze servicedienst

De medewerkers van Welda staan steeds klaar voor hun klanten. Neem gerust contact op met ons indien u onderhoud nodig heeft voor één van uw producten, of in geval van een defect of probleem.

Levering

Wij bieden u een flexibele oplossing voor al onze producten. Hiervoor werken wij samen met enkele transportbedrijven of staan wij zelf in voor het transport. Wij garanderen u steeds een veilig en traceerbaar transport van uw machine. Indien wij het bestelde product op voorraad hebben, zal het product vandaag nog verzonden worden.

Beschikt u niet over de juiste benodigdheden om de machine uit te laden? Dan kunnen wij u hiervoor de oplossing aanbieden door enkel het beste transport in te schakelen dat het uitladen en verplaatsen van de machine voor u doet.

De extra mogelijkheden voor uw verzending zijn:

  • Verschillend leveringsadres
  • Keuze van de leveringsdatum
  • Afhaling in de winkel
  • U ontvangt een mail, sms of een telefoontje wanneer uw bestelling klaar is

*De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, formaat en transport. Hierdoor zijn de kosten variabel. Maar bij een bestelling van meer dan €400 is de verzending meestal gratis.

Toonzaal

Onze toonzaal te Oostakker is meer dan 6000m² groot en beschikt over een zeer ruim assortiment aan producten van verschillende merken. In onze toonzaal zijn ook steeds medewerkers aanwezig om u bij te staan met advies en informatie over alle aanwezige producten. De toonzaal is elke weekdag geopend van 8.00u tot 12.00u en van 13.00u tot 18.00u. Hier kan u ook uw gereedschap binnenbrengen voor herstelling of terug afhalen.

Service by Welda
Service by Welda
Service by Welda
Service by Welda